duminică, 17 august 2014

Scapa de petele de pe corp datorate varstei

Petele pe piele ce apar odata cu inaintarea in varsta sunt efectul expunerii la soare prelungite sau a solarului care dau pielii un aspect inestetic. De obicei aceste pete sunt mai des intalnite pe partile ce au fost mai mult expuse fata spate si maini. Aceste pete apar la adulti deoarece odata cu inaintarea in varsta pielea devine tot mai sensibila.
Exista mai multe tratamente medicale sau tratamente realizate acasa ce pot ajuta la indepartarea acestor pete. Haideti sa vedem cateva retete realizate acasa ce ne pot ajuta sa scapam de pete. Metodele care nu au la baza chimicale sunt mult mai indelungate, dar mult mai putin costisitoare si dureroase.
Uleiul de ricin este una dintre cele mai bune metode pentru a scapa de pete. Aplicati ulei de ricin pe o carpa de bumbac si apoi o aplicati pe pielea cu probleme in fiecare dimineata si seara. Petele ar trebui sa dispara dupa o luna.
Sucul de portocale este de asemenea o solutie pentru aceasta problema in special daca este amestecat cu mar verde.
Totodata si aloe vera este foarte utilizata in acest tip de probleme ale pielii. Folositi orice tip de cosmetice pe baza de aloe vera deoarece in timp isi va face efectul. Aloe vera este un remediu pentru orice problema a pieli iar utilizata de 2 ori pe zi timp de 1 sau 2 luni va poate scapa de probleme.
Sucul de lamaie aplicat pe pete de 2 ori pe zi poate si el deasemenea sa ajute la disparitia acestora. Lamaile proaspete pot ajuta si ele. Taiati o lamaie felii si aplicati-o pe zona cu pete, lasati sa actioneze pentru 15 minute o data pe zi.
Aceste metode au totusi nevoie de o perioada mai indelungata de timp pentru a arata niste rezultate dar sunt mai putin costisitoare decat tratamentele cosmetice bazate pe chimicale.

sursa: lyla.ro