miercuri, 27 august 2014

Laptele de migdale face minuni pentru organismul tau

Laptele de migdale este unul dintre alimentele cele mai benefice din natura, si contine un procent mare de antioxidanti, fiind una dintre cele mai bune surse de calciu.

Beneficiile laptelui de migdale
Spre deosebire de laptele de vaca, laptele de migdale ajuta la o digestie buna, deoarece contine enzime, plus ca absoarbe usor si permite asimilarea corecta a tuturor nutrientilor.
Prin urmare, laptele de vaca nu este recomandat pentru toata lumea, mai ales cei care sufera de colita, gastrita, abdomen umflat, celulita, obezitate, colesterol, probleme hepatice sau renale, trigliceride, etc.
Un pahar de lapte de migdale sau 3-4 migdale pe zi este echivalent cu cantitatea suficienta de calciu in alimentatia noastra zilnica.
Laptele de migdale contine minerale si substante nutritive esentiale pentru sanatatea sistemului nervos, se recomanda in dietele de anxietate, nervozitate, hiperactivitate, etc. De asemenea, este scazut in sodiu, cu un continut ridicat de potasiu, asa ca este de ajutor in caz de pierdere de potasiu cum ar fi diaree, varsaturi, etc, dar si in cazuri cum ar fi hipertensiune, edeme, boli de inima, boli de rinichi si ciroza hepatica.
Ele sunt o sursa de energie naturala foarte benefica pentru organism, 1 migdala contine aproximativ 160 de calorii, in care exista proteine vegetale, glucide si lipide benefice pentru inima, piele si creier.
Laptele de migdale contine minerale si substante nutritive esentiale pentru sanatatea sistemului nervos, se recomanda in dietele de anxietate, nervozitate, hiperactivitate, etc. De asemenea, este scazut in sodiu, cu un continut ridicat de potasiu, asa ca este de ajutor in caz de pierdere de potasiu cum ar fi diaree, varsaturi, etc, dar si in cazuri cum ar fi hipertensiune, edeme, boli de inima, boli de rinichi si ciroza hepatica.
Ele sunt o sursa de energie naturala foarte benefica pentru organism, 1 migdala contine aproximativ 160 de calorii, in care exista proteine vegetale, glucide si lipide benefice pentru inima, piele si creier.
Laptele de migdale este bogat in grasimi mononesaturate (acid oleic), benefic pentru sanatate, in special pentru a combate bolile de inima. Este sunt bogat in vitamina E, esentiala pentru piele si tesuturi si este unul dintre cele mai mari surse de antioxidanti, asa ca serveste, de asemenea, pentru a preveni imbatranirea. Contributia mare de vitamina E din migdale este diferita de alte fructe cu coaja lemnoasa, cum ar fi nuci sau fistic.
Mai mult decat atat, laptele de migdale furnizeaza magneziu, riboflavina si niacina.
Ele sunt o mare sursa de fibre, care ajuta la reglarea debitului si a inflamatiei intestinale abdominale inferioare, precum si pentru combaterea constipatiei si de a promova circulatia sanguina.
Laptele de migdale este considerat o aspirina naturala, deoarece contine acid salicilic, unul dintre agentii activi ai aspirinei. Este bogat in calorii si proteine, astfel incat acesta este foarte bun pentru sistemul nervos, fiind un antiseptic intestinal.
Este ideal pentru diabetici si ca aliment pentru copiii in crestere.
Laptele de migdale poate fi utilizat pentru a trata osteoporoza si artrita, in aceste cazuri se recomanda sa se urmeze o dieta bogata in legume proaspete, 15-20 de migdale pe zi si un pahar de lapte de migdale.
Combate anemia si este foarte util in cazuri de anorexie sau bulimie.

Acesta este una dintre cele mai bune alimente pentru femeile gravide si cele care alapteaza.

sursa: bewoman.ro