marți, 19 august 2014

Efectul miraculos al sucului de sfeclă în cazul cancerului

In terapia cancerului se foloseste cu succes sucul de sfecla rosie. In cazul tratarii unor tumori maligne sint recomandate unele reguli de folosire a sucului de sfecla.

Se beau cite 100-200 de mililitri de suc de sfecla la intervale de timp egale, de cinci-sase ori pe zi. In cazul in care beti suc de cinci ori pe zi, faceti acest lucru ziua la patru ore diferenta, iar noaptea o singura data. Cel mai bine este ca sucul de sfecla sa il beti pe stomacul gol, cu 10-l5 minute inainte de masa, si putin caldut. Este recomandat a se bea sucul in inghitituri mici, tinindu-l cit mai mult timp in gura. Este interzisa consumarea sucului impreuna cu piine cu drojdie sau impreuna cu un suc acidulat. Drojdia provoaca balonarea intestinului, formind un mediu acid in locul unui mediu alcalin, scrie BZI.ro.

Medicina populara nu recomanda in general bolnavilor cu afectiuni oncologice sa consume piine cu drojdie si alte paste fainoase care sa contina drojdie. Nu beti sub nici o forma sucul de sfecla proaspat stors, pentru ca el contine substante volatile care actioneaza asemenea otravii. Ele provoaca greata, varsaturi, sughit, slabiciune generala, scaderea pulsului si a tensiunii arteriale. Sucul trebuie lasat citeva ore intr-un loc racoros, cel mai bine ar fi sa il puneti la frigider. Administrarea sucului proaspat pregatit duce la intoleranta lui absoluta in viitor. Terapia cu ajutorul sucului de sfecla trebuie continuata o perioada indelungata de timp fara pauza, nu mai putin de o jumatate de an pina la un an. In cazul afectiunilor de natura cancerigena, sucul natural de sfecla trebuie consumat tot restul vietii. Actiunea tamaduitoare a sfeclei rosii nu este definitiva, ci numai temporara, atit timp cit bolnavul isi administreaza preparatele pe baza de sfecla.

Dupa intreruperea terapiei are loc o recidivare a bolii in aproximativ trei luni de la incheierea administrarii sfeclei. In cazul bolnavilor suferind de afectiuni oncologice grave, medicina populara recomanda consumarea a doua pahare de suc obtinut din urmatoarele te: aloe, sfecla rosie, morcov, ridiche, rachitele, coacaze negre, suc de mesteacan, radacini de sunatoare, sucul de la 10 lamii, 200 de mililitri de alcool, 500 de grame de miere. Se amesteca totul cu atentie si se pune intr-un vas intunecat la culoare, se lasa trei saptamini intr-un loc intunecat si rece si se agita din cind in cind. Se strecoara printr-un tifon si se iau cite 30 de grame de trei ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa. Sfecla si sucul de sfecla sint contraindicate in cazul afectiunilor inflamatorii acute ale tubului intestinal si digestiv.

sursa: bzi.ro