duminică, 17 august 2014

Ce afectiuni poti tratat cu ajutorul papadiei

Papadia este una dintre plantele trapeutice cel mai des intalnite si folosite in medicina naturista. In cele ce urmeaza, va vom prezenta cele mai importante afectiuni care pot fi tratate cu ajutorul papadiei.
Papadia poate fi administrata sub forma de ceai sau tinctura si este recomandata in caz de gastrita, afectiuni biliare, obezitate, guta, reumatism, insuficienta renala, anemie, varice si chiar hemoroizi. Tocmai de aceea poate fi considerata o adevarata planta minune.
Avand in vedere ca este o importanta sursa de vitamina C, papadia poate ajuta la mentinerea densitatii osoase si la o buna crestere a oaselor, daca este administrata sub forma de ceai, mai ales la copii.
Un alt beneficiu adus de papadie, de data aceasta transformata in infuzie, poate ajuta cat se poate de mult la scaderea presiunii arteriale, fiind un diuretic natural. Astfel scade considerabil riscul de boli de inima, avand in vedere ca aceasta planta este bogata in potasiu si fibre.
Totodata, papadia poate fi folosita si pentru detoxifiere. Ea are un efect benefic pentru ficat si creste productia de bila, stimuland digestia.
Iar antioxidantii pe care ii contine sunt imperativ necesari pentru acest lucru.

Sursa: lyla.ro