luni, 22 iunie 2015

Superbautura care "topeste" grasimile din sange

Grăsimile în exces din sânge pot duce la apariţia problemelor cardiovasculare, cea mai frecventă fiind ateroscleroza. Această afecţiune duce la întărirea şi îngustarea arterelor, reducând fluxul sangvin către inimă.
Pentru a preveni apariţia aterosclerozei şi afectarea inimii, este necesar să ţii sub control nivelul grăsimilor din sânge. Dacă ai colesterolul mărit sau nivelul lipidelor sau al trigliceridelor este peste limita maximă, consumă o băutură preparată din ingrediente naturale care promite reducerea grăsimilor din sânge.
Ingrediente necesare pentru superbăutura care «topeşte» grăsimile din sânge
Ai nevoie de: 4 căţei de usturoi, 4 lămâi, 1 rădăcină de ghimbir cât mai mică şi 2 litri de apă plată.
Cum se prepară superbăutura care «topeşte» grăsimile din sânge
Curăţă căţeii de usturoi şi taie-i în bucăţele, apoi spală bine lămâile şi taie-le felii, cu tot cu coajă. Acelaşi lucru trebuie să faci şi cu rădăcina de ghimbir.
Ingredientele se amestecă bine într-un blender, după care într-un vas din metal, toarnă 2 litri de apă şi adaugă amestecul preparat. Ţine compoziţia pe foc până începe să fiarbă, după care îndepărteaz-o de pe foc şi las-o să se răcească. La final, strecoară băutura şi depoziteaz-o în recipiente din sticlă, închise la culoare.
Cum se administrează
Se bea câte 200 ml înainte de fiecare masă principală. Tratamentul durează 3 săptămâni, după care se face o pauză de o săptămână şi se repetă analizele la sânge. Dacă nivelul grăsimilor a scăzut în mod considerabil, se recomandă urmarea tratamentului doar câte o săptămână, până când colesterolul, lipidele şi trigliceridele revin la normal.

sursa: clickpentrufemei.ro